Caribische & Canarische zeilreizen

Je kent het wel; de momenten dat je verder wilt, iets anders, iets nieuws.
Meer uitdaging, uit je comfortzone en je horizon verbreden. Soms gaat het niet zoals je wilt of loopt het met een sisser af. Dan denk je aan de volgende stap. Je wilt zelfvertrouwen, vaardigheid en grip op de situatie want dat brengt je nieuwe mogelijkheden en avontuur.
Wil je hulp bij jouw keuze?

Avontuurlijke zeiltochten naar Gran Canaria, Caribbean, Azoren. Heerlijk zeilweer, uitdagend en grensverleggend.

Islandhoppen en altijd wind om actief te zeilen. Warm genoeg voor een duik. 80% van de deelnemers boeken individueel. Elke zeiltocht is ook een zeiltraining. Zeemijlen tellen voor CWO of RYA. Twijfel niet om ons even te bellen of mailen.

We maken onderscheid in:
• Avontuurlijke zeiltochten: waarin je volledig meedraait in het team. Heb je veel ervaring? Dan kan je die volledig toepassen als Navigator of Coschipper. Toch is zeilervaring is niet altijd noodzakelijk. De vaardigheden brengen we je bij. We nemen ook tijd voor excursies op de wal en snorkelen.
• Training en Oceaan oversteken voor bijna iedereen. Bijzondere, "once in a lifetime" ervaringen. Serieus avontuur vanaf Competent Crew tot jachtschipper. Passage making masterclasses (incl astronavigatie & weerroutering).

Interesse?
Stuur dan een email of bellen 0648853122
Klik hier voor de agenda