Maatwerk Events

Op zoek naar een origineel bedrijfsuitje?

Zin in avontuur? Tijd voor een dagje op stap? Kom eens lekker een dagje uitwaaien met vrienden of collega’s. Bedrijfsuitjes, varen met vrienden, groot tot klein; wij verzorgen het!

U kunt denken aan lekker een aantal uurtjes uitwaaien op het Haringvliet of op zee, tot bijvoorbeeld een volle dagbesteding met lunch aan boord, bij ons in de kantine of in een andere haven. Bij grote groepen kunnen er ook meerdere zeiljachten ingezet worden van hetzelfde type. Wilt u sportief varen? Dan kunnen we onderling bijvoorbeeld ook wedstrijdzeilen. Wij zorgen desgewenst ook teambuilding en management trainingen met een daarin gespecialiseerde instructeur. Kortom, de mogelijkheden zijn eindeloos en ervaring is niet nodig!

Top locatie

Zeilschool Hellevoetsluis is gelegen in de vestingstad Hellevoetsluis, wat talloze mogelijkheden biedt voor een verdere weekend- of dagindeling. Denkt u bijvoorbeeld aan een bezoek aan: goede restaurants, de vuurtoren, het droogdok, het brandweermuseum, live muziek en nog veel meer!

Evenementen

Ook organiseren wij gedurende het jaar tal van leuke evenementen waarvoor u zich in kunt schrijven. Wederom ervaring is hiervoor geen vereiste!

Prijs? Neem contact met ons op en we bespreken graag de mogelijkheden!